Relatietherapie Oss

Relatietherapie Oss - Relatietherapeut Saar

Relatietherapie en huwelijkstherapie

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Oss?

Mijn naam is Saar Oosterink. Als ervaren en gekwalificeerd GZ-psycholoog en relatietherapeut ben ik lid van het LVVP. Ik heb veel ervaring bij de behandeling van relatieproblemen.

Ooit was er een moment waarbij je geen genoeg van elkaar kon krijgen, je voelde vlinders en er was een aantrekkingskracht tot elkaar. Soms kunnen relaties anders lopen dan je vooraf had bedacht. Er kan een fase zijn in je relatie dat je het niet meer voelt. Het lijntje dat er vroeger vanzelfsprekend was, is weinig of niet meer voelbaar. Je hebt het gevoel dat je elkaar niet meer begrijpt.

Hoe kan het toch zo gelopen zijn, dat je elkaar zo kwijt bent geraakt? Ondanks dat je waarschijnlijk veel van elkaar houdt, kunnen jullie elkaar soms pijn doen of kun je je teleurgesteld of oneerlijk behandeld voelen door de ander. De gevoelens die er leven, kunnen soms intens en gecompliceerd zijn.

Elkaar weer vinden

Als je relatieproblemen ervaart, dan kan het goed zijn om een psycholoog te raadplegen met als doel elkaar (het lijntje) weer te vinden. Het kan goed helpen om jullie weer nader tot elkaar te brengen en om de problemen te verhelpen.

Bij relatietherapie maak in vooral gebruik van elementen uit de Emotion Focused Therapy (EFT). EFT wordt gebruikt als de problemen vooral tussen jou en je partner spelen. Het doel van deze behandeltechniek is dat jullie als partners leren om onderliggende emoties tegen elkaar uit te spreken zodat jullie weer het gevoel krijgen dat jullie elkaar begrijpen.

Daarnaast maak ik gebruik van technieken uit de communicatieleer, sociale leertheorie en cognitieve psychologie die helpen om de communicatievaardigheden tussen jullie als partners te verbeteren. De focus bij deze technieken ligt op het veranderen van interacties en gedrag in het hier-en-nu.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.
Ik help jullie graag verder.

Saar Oosterink
GZ-Psycholoog

Neem contact op


Psycholoog Oss
GZ-psycholoog Saar
Het motiveert me als ik zie dat mensen een groei doormaken en goed in hun vel komen te zitten. Voor mij is het vak van psycholoog het mooiste beroep dat er bestaat!
Aangesloten bij:
✔ LVVP
✔ BIG
Psycholoog Oss
Burgemeester van Erpstraat 4
5351 AC Berghem
Top