Kosten

Psycholoog Oss - GZ-psycholoog Sharon

Kosten per sessie

Intake-sessie:
€ 88,-

Individuele therapie:
€ 88,-

Relatietherapie:
€ 88,- (€ 44,- per partner)

Vergoeding uit basisverzekering

Ik ben GZ-psycholoog. Je hebt vanuit je basisverzekering recht op vergoeding voor psychologische hulp in de Generalistische Basis GGZ. Een sessie bestaat altijd uit 45 minuten gesprekstijd en 15 minuten administratietijd voor de psycholoog.

Je hoeft geen eigen bijdrage meer te betalen, maar de vergoeding valt wel onder het eigen risico. Op basis van je klachten kun je gebruik maken van een door de overheid vastgesteld product: Kort, Middel, Intensief of Chronisch, ieder met de bijbehorende behandelduur. Hoeveel behandelingen er zullen worden vergoed hangt af van de ernst van je klachten.

Eigen risico

Vergoeding van hulp door een psycholoog in de Basis GGZ valt onder het verplichte eigen risico, dat is het bedrag dat je eerst zelf moet betalen voordat de zorg die in het basispakket zit wordt vergoed. In 2016 is het eigen risico 385 euro per persoon in totaal. Dat bedrag geldt overigens voor alle zorg die in het basispakket valt. Het eigen risico betaal je aan je zorgverzekeraar.

Als je meer gesprekken nodig hebt

Het kan voorkomen dat gedurende de behandeling blijkt dat je toch een langere behandelduur nodig hebt. In dat geval kan er geswitcht worden naar een “zwaarder” product, zodat je verzekerd blijft van vergoeding. Uiteraard breng ik je daarvan op de hoogte.

Wie betaalt de rekening?

Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Ik regel de vergoeding dan ook rechtstreeks met je zorgverzekeraar. Hoeveel je van je zorgverzekeraar vergoed krijgt is afhankelijk van je polis. In de algemene voorwaarden van je zorgverzekeraar staan alle voorwaarden.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Saar Oosterink
GZ-Psycholoog

Neem contact op


Psycholoog Oss
GZ-psycholoog Saar
Het motiveert me als ik zie dat mensen een groei doormaken en goed in hun vel komen te zitten. Voor mij is het vak van psycholoog het mooiste beroep dat er bestaat!
Aangesloten bij:
✔ LVVP
✔ BIG
Psycholoog Oss
Burgemeester van Erpstraat 4
5351 AC Berghem
Top