Persoonlijk

GZ-psycholoog Saar Oosterink

Saar Oosterink

Mijn naam is Saar Oosterink en ik heb een gezin met twee dochters. Mijn loopbaan in de psychologie is begonnen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen waar ik de richting arbeids- en organisatie en klinische psychologie heb gevolgd.

Mijn hart heeft eigenlijk altijd bij klinische psychologie gelegen maar vanwege de minder rooskleurige arbeidsmarkt destijds voor klinische psychologie koos ik voor beide richtingen. Uiteindelijk heb ik gelukkig mijn weg kunnen gaan volgen in het pad waar mijn hart lag. Tot mijn verbazing was ik nog niet eens officieel afgestudeerd en had ik mijn baan als behandelaar en kon ik me al vrij snel bekwamen tot GZ-psycholoog.

Als geregistreerd GZ-psycholoog ben ik lid van het LVVP (Landelijke Vereniging voor Eerstelijnspsychologen).

In mijn praktijk werk ik samen met een paar collega-psychologen: Marcelle en Pauline. Onderaan deze pagina kun je meer over hen lezen.

Mijn werkervaring

Ik heb zowel in de eerste als tweedelijn (basis en specialistische ggz) gewerkt met diverse soorten problematiek waardoor ik veel soorten klachten kan behandelen. Ook ben ik bekwaamd in partner-relatietherapie. Ik werk graag met behandeltechnieken uit schematherapie, EFT, Mindfulness en EMDR.

Daarnaast begeleid ik ook mensen met arbeidsgerelateerde vraagstukken waarbij je moet denken aan loopbaanvraagstukken, coaching en functionerings- en kwaliteitsonderzoeken.

Ik vind het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen en ik volg regelmatig cursussen om qua kennis up-to-date te blijven om zodoende zo goed mogelijk bij mensen te kunnen blijven aansluiten.

Een prettige en open sfeer

Ik ben blij dat ik dit beroep mag uitoefenen en ben dankbaar voor het vertrouwen dat mensen me geven door zich zo kwetsbaar en open op te stellen. Een goed behandelcontact is voor mij een belangrijke voorwaarde in een behandeling. Ik ben ervan overtuigd dat een veilig en prettig contact essentieel is in het aangaan van verandering en een uiteindelijk bijdraagt aan een positief behandelresultaat.

Ieder mens is in mijn beleving uniek en het fascineert me om te zien wat voor een groei mensen door kunnen maken. Ik heb de overtuiging dat ieder mens zijn eigen talenten heeft, die behulpzaam kunnen zijn bij het werken aan je hulpvraag.

Het motiveert me dan ook als ik zie dat mensen een groei doormaken en goed in hun vel komen te zitten. Voor mij is het vak psycholoog het mooiste beroep dat er bestaat!

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.


Saar Oosterink
GZ-Psycholoog

Neem contact op >>


psycholoog marcelle

Marcelle

Mijn naam is Marcelle: ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en gespecialiseerd in Arbeids- en Organisatie aan de Universiteit van Amsterdam. Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven heb ik mij gespecialiseerd als Gezondheidszorg Psycholoog (GZ-psycholoog). Ook ben ik ingeschreven in het BIG register.

Gaande weg heb ik ook privé de nodige levenservaring opgedaan en weet hoe het is als het leven soms tegenzit. Nu werk ik tien jaar als psycholoog in de eerste lijn en heb langdurige ervaring in de specialistische psychologische zorg. Ik heb ervaring met diverse problematieken en houd mijn vakkennis actief bij met veel plezier.

Mijn werk is met jong volwassenen (veel studenten), volwassenen en ouderen en ook geef ik al jaren partner-relatietherapie. In het gesprek is belangrijk dat je je op je gemak voelt en begrepen. Daarnaast werk ik zo kortdurend mogelijk en oplossingsgericht zodat je weer succesvol verder kunt.

Neem contact op >>


inge-psycholoog-oss-berghem

Inge

Hallo, ik ben Inge van Wandelen, werkzaam bij Talent! Psychologie in Berghem. Sinds 2018 ben ik geregistreerd GZ-psycholoog, daarvoor werkte ik als (forensisch) orthopedagoog en Multi Systeem-therapeut.

Als GZ-psycholoog ben ik momenteel ook werkzaam binnen de S-GGZ voor mensen met een licht verstandelijke beperking en psychiatrische problemen. Ik zie het als een uitdaging om therapie op maat te bieden en zo goed mogelijk bij je aan te sluiten, zodat jij de klachten kunt aanpakken of leert hoe je met je klachten om kunt gaan.

Mijn specialismen liggen op het gebied van psychotrauma, angst- en fobieën of een negatief zelfbeeld.

Neem contact op >>


Psycholoog Oss
GZ-psycholoog Saar
Het motiveert me als ik zie dat mensen een groei doormaken en goed in hun vel komen te zitten. Voor mij is het vak van psycholoog het mooiste beroep dat er bestaat!
Aangesloten bij:
✔ LVVP
✔ BIG
Psycholoog Oss
Burgemeester van Erpstraat 4
5351 AC Berghem
Top